Maatwerk

U wilt een uniek cadeau voor uw medewerkers, klanten of prospecten? Een HOOS-tas of accessoire biedt u dat, en laat u meeschrijven aan een lokale, sociale en circulaire economie.

Een gepersonaliseerd cadeau

Elke HOOS-tas of HOOS-accessoire draagt ons logo en bevat een kaartje met een korte uitleg van ons circulaire, lokale en sociaal-economische verhaal. Uiteraard kan u ook uw merknaam en verhaal verbinden aan dit unieke relatiegeschenk. Dat kan door uw tassen of accessoires te personaliseren met een logo tag. Deze wordt vastgestikt in de naad van de tas of van het accessoire. Wilt u een brochure, wenskaart, visitekaartje, … aan uw cadeau toevoegen kunnen we de logistieke afhandeling daarvan ook verzorgen.

Bronmateriaal

We gebruiken ons ingezamelde materiaal om een unieke tas of accessoire voor u te maken. Heeft u eigen materiaal? Dan gaan we daar mee aan de slag. (link: pagina ‘aanbieders materiaal’)

Referenties

Deze organisaties lieten al HOOS-creaties maken.

Sphinx-cinema's

Bioscoop Sphinx uit Gent zocht nieuwe inkomsten tijdens de Covid-19 lockdown. Fans kunnen oude papieren posters kopen, en uit filmreclamedoeken mochten we Hoos-tassen en -accessoire ontwikkelen. Bioscoop Sphinx biedt die aan in haar café.

Hoos materialen
Atelier Hoos

Stad Gent

De prestigieuze Van Eyck-tentoonstelling werd helaas abrupt beëindigd ten gevolge van de eerste lockdown in maart 2020.

Een ondernemende medewerker van Stad Gent en enthousiaste beleidsverantwoordelijken waren te vinden om oude reclamevlaggen van de tentoonstelling om te toveren tot functionele tassen..

Pareltjes om aan de Van Eyck-shop toe te voegen

Inschrijving circulaire nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

*
*
*
*