Materiaal Doneren

Grote banners of vlaggen uit PVC-gecoat materiaal zijn ideaal om je projecten in de kijker te zetten. Helaas kun je ze vaak maar tijdelijk inzetten. Een actie, werf, evenement of lancering gaat immers zo voorbij. Wij bieden de mogelijkheid dit materiaal een tweede leven te geven door tassen en accessoires van jouw gebruikte reclametextiel te maken.

Kwaliteitscontrole

Helaas is niet alle materiaal geschikt om nieuwe duurzame producten te maken. Daarom analyseren we vooraf of je reclametextiel in aanmerking komt. Bekijk hier hoe dat in zijn werk gaat.

Een stapje verder

Misschien wil je een stapje verder gaan in het circulaire verhaal en uit je eigen vlaggen of banners een uniek cadeau voor je medewerkers, klanten of prospecten laten maken. Zo schrijf je mee aan een volledig circulair verhaal.

Een gepersonaliseerd cadeau

Elke Hoos-tas of Hoos-accessoire draagt ons logo en bevat een kaartje met een korte uitleg van ons circulaire, lokale en sociaal-economische verhaal. Uiteraard kan je ook je merknaam en verhaal verbinden aan dit unieke relatiegeschenk. Dat kan door je tassen of accessoires te personaliseren met een logo tag die wordt vastgestikt in de naad van de tas of het accessoire. Wil je een brochure, wenskaart, visitekaartje, … aan je cadeau toevoegen, dan kunnen we de logistieke afhandeling daarvan ook verzorgen.

Referenties

Deze organisaties lieten al Hoos-creaties maken.

Sphinx-cinema's

Bioscoop Sphinx uit Gent zocht nieuwe inkomsten tijdens de Covid-19 lockdown. Fans kunnen oude papieren posters kopen, en uit filmreclamedoeken mochten we Hoos-tassen en -accessoire ontwikkelen. Bioscoop Sphinx biedt die aan in haar café.

Hoos materialen
Atelier Hoos

Stad Gent

De prestigieuze Van Eyck-tentoonstelling werd helaas abrupt beëindigd ten gevolge van de eerste lockdown in maart 2020.

Een ondernemende medewerker van Stad Gent en enthousiaste beleidsverantwoordelijken waren te vinden om oude reclamevlaggen van de tentoonstelling om te toveren tot functionele tassen..

Pareltjes om aan de Van Eyck-shop toe te voegen

Inschrijving circulaire nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

*
*
*
*